מירי זורגר עם דג לשלחן החג • פילה בורי בקראסט שקדים

    מירי זורגר 1 Comment on מירי זורגר עם דג לשלחן החג • פילה בורי בקראסט שקדים
    9:42
    03.05.24
    הרב אייל אונגר No Comments on למה חשוב לי לדעת מה חושבים עליי

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מתכון מיוחד של מירי זורגר לחג הפסח. דג פילה בורי בקראסט שקדים.

    דרגת הכנה-קלה

    מצרכים:
    4 פלטים בורי
    לתיבול
    מלח
    פלפל שחור גרוס טרי

    לבלילת הציפוי
    1/2 כוס קמח תופח
    2 ביצים
    1 שן שום כתושה
    מלח פלפל שחור גרוס טרי
    1 כוס שקדים מולבנים פרוסים
    שמן לטיגון
    לתוספת שעועית
    250 גר' שעועית ירוקה חלוטה
    1 אצבע פסטו קפוא של פרפקטו
    1 כוס שקדים מולבנים פרוסים.

    אופן ההכנה
    תחילה מתבלים את הדג במלח פלפל ומכסים בנילון נצמד ומניחים למנוחה של חצי שעה

    הכנת הבלילה
    מערבבים את כל המצרכים מלבד השקדים
    מחממים שמן במחבת וטובלים היטב את הדג מכל הצדדים ומהצד ללא העור טובלים את הדג בשקדים ומעבירים למחבת לטיגון משני הצדדים עד להשחמה.

    הכנת התוספת
    במחבת ממיסים את הפסטו הקפוא . לאחר שנמס מוסיפים את השעועית ומטגנים תוך כדי ערבוב
    מוסיפים שקדים מולבנים ומערבבים.
    מסירים מהאש ומגישים.



    1 תגובות

    מיין תגובות